Personvern


Dette er personvernerklæringen for Skoleflix.no, en digital tjeneste fra Oclin AS og Sunnmøre Kulturnæringshage.

Denne personvernerklæringen gir informasjon om all databehandling på Skoleflix.no, og informerer om hvilken data som lagres, hvorfor den lagres, og hva den brukes til.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.


Behandlingsansvarlig

Oclin AS
Storgata 8,
6100 Volda,
Norge

Kontakt: personvern@oclin.no


Opplysninger som innhentes

Ved å besøke nettsiden Skoleflix.no lagrer vi ikke noe data om deg, før du velger å registrere deg. Ved registrering godtar du at du har lest og godtatt vår personvernerklæring om hvordan vi håndterer dine data.

Ved registrering lagrer vi all informasjon du oppgir i registreringsskjemaet, og benytter oss av denne informasjonen til å kontakte deg om relevante kurs og / eller tilby deg plass på våre kurs.

Informasjonen du oppgir ved registrering av konto, samt søknadsstekst for ulike kurs blir delt med våre kursholdere og kurs-administratorerer.


Hvor lagres din data?

All brukerinformasjon lagres i vår database tilknyttet Skoleflix.no sin server, som er lokalisert i Norge via tjenesten Deploi.no


Informasjonskapsler (cookies)

Ved å logge inn på Skoleflix.no benytter vi oss av en informasjonskapsel som blir lagret på din enhet i 31 dager. Dette må du samtykke til hver gang du logger inn, og brukes kun for å huske at du er logget inn.